Uuden ajan terveyden ja hyvinvoinnin piste. 

TIETOA MEISTÄ

TERVEYS WILLASSA HOIDETAAN HYVINVOINTIA JA TERVEYTTÄ KOKONAISVALTAISESTI

Terveys Willan toiminnassa on keskeistä moniammatillinen osaaminen sekä asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen. 

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät laadukkaita terveystuotteita,
kosmetiikkaa, terveys- ja turvateknologiaa, homeopaattisia,
antroposofisia tuotteita ja elintarvikkeita jotka sopivat eri ruokavalioihin. Olemme valinnee tuotteet laajan farmalogisen osaamisemme perusteella, hyödyntäen ravintoon ja solubiologiaan erkoistuneita asiantuntijoita. 

Lisäksi verkkokaupan ohessa toimii eri alan osaajien palvelu verkosto ja voit varata meiltä e-palvelu ajan

FLT Ravintovalmentajan® , FL ravintoterapeutin, hyvinvointivalmentajan,  homeopaatin tai sairaanhoitajan vastaanotolle.


Uuden ajan terveyden ja hyvinvoinnin verkkokaupassa työskentelee moniammatillinen tiimi. Henkilökunnallamme on sairaanhoidollista ja farmaseuttista koulutusta sekä osaamista ravintovalmennuksen ja solubiologian puolelta. Haluamme palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti ja autamme sinua edistämään terveyttäsi sekä hyvinvointiasi.

Miksi parafarmasia? Toimimme perinteisen apteekin ja luontaistuotekaupan välissä. Yhdistämällä molempien osapuolien erityisyyden, voimme ymmärtää ja auttaa sinua entistä paremmin. Perinteinen lääketiede sekä luontaistuotteet tukevat toisiaan, kun niitä osataan hyödyntää oikein.

Anna aikaa itsellesi! Omaan terveyteen kannattaa aina panostaa. Kuuntele omaa kehoasi ja huolehdi hyvinvoinnistasi. Me haluamme olla tukemassa sinua matkallasi.

Olemme Suomalainen parafarmasia-alan yritys ja meillä on usean vuosikymmenen kokemus farmasian alasta ja hyvinvointituotteista. Teemme  jatkuvaa yhteistyötä eri lääke/hyvinvointituotealan sidosryhmien ja toimijoiden kanssa.